Marokko

Verken de betoverende schoonheid van de medina van Tetouan

Marokko Vakanties

Ontdek de betoverende medina van Tetouan

Tetouan, gelegen in het noorden van Marokko, staat bekend om zijn prachtige medina. De medina van Tetouan staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een must-see voor iedereen die de betoverende schoonheid van Marokko wil verkennen.

Een historische schat

De medina van Tetouan is een labyrint van smalle straatjes, kleurrijke markten en traditionele huizen. Wandel door de straten en geniet van de Arabisch-Andalusische architectuur die de stad kenmerkt. Bezoek de oude stadspoorten, de oude kasbah en de diverse pleinen die het hart van de medina vormen.

Vroegboek Deals bij D-reizen

Culturele smeltkroes

Tetouan staat bekend om zijn diverse bevolking, die bestaat uit Arabieren, Berbers, Spanjaarden en Moren. Deze mix van culturen is terug te zien in de architectuur, de ambachten en de culinaire tradities van de stad. Proef van de lokale gerechten en bewonder het vakmanschap van de ambachtslieden die de medina rijk is.

Adembenemende uitzichten

Naast de prachtige architectuur en de levendige sfeer, biedt de medina van Tetouan ook adembenemende uitzichten over de stad en de omliggende bergen. Beklim de hellingen van de stad en geniet van het panoramisch uitzicht dat zich voor je uitstrekt.

Een onvergetelijke ervaring

Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur of gewoon wilt genieten van de sfeer van een levendige medina, Tetouan heeft voor ieder wat wils. Verken de straten, ontmoet de vriendelijke locals en laat je betoveren door de schoonheid van deze historische stad. Tetouan en zijn medina zullen een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Shoestring - Groepsreizen

Ook Marokko