Geen categorie

Camperreizen in Amerika? Pak de camper!

Camperreizen in Amerika? Pak de camper!

Rondtrekken door Amerika, wie wil dit nou niet? Amerika is een prachtig land waar je je ogen uitkijkt. Daarom wil je natuurlijk zoveel mogelijk zien. Maar door een camperreis te boeken liggen de locaties al vast en kan je niet zelf beslissen hoe lang je waar blijft. Om deze vrijheid wel te hebben, is het zeker een aanrader om een camper te huren in Amerika. Je kan op deze manier zelf je locaties bepalen en beslissen hoe lang je daar wil blijven. Wel moet je nog even een camper huren in Amerika.

Chicago > Los Angeles

Een echte aanrader is een camperreis van Chicago naar Los Angeles. Deze reis duurt ongeveer 20 dagen waarin je fantastische dingen gaat zien. In deze 20 dagen leg je in totaal 5000 kilometer af. Aan het begin maak je erg veel kilometers om snel naar het warme zuiden te rijden. Maar ondertussen zie je genoeg mooie locaties als: Clinton Lake State Recreation Area, Route 66, Springfield (dé stad van Abraham Lincoln) en Blue Whale.

Vroegboek Deals bij D-reizen

Na een aantal dagen kom je aan in het warme zuiden van Amerika. Hier vind je het White Sands National Monument, een enorme woestijn van glinsterend wit zand. Ook kan je de bekende parken van West-Amerika bezoeken en een kijkje nemen bij het Pima Air and Space museum.

Grand Canyon

Na een aantal dagen in het zuiden van Amerika te hebben rondgetrokken, liggen de mooiste gebieden iets noordelijker. Zo kan je naar Sedona in Red Rock Country, naar Slide Rock State Park, Lake Powell en natuurlijk naar een van de grootste bezienswaardigheden van Amerika: de Grand Canyon. Tot nu toe heb je vooral de mooie natuurgebieden van Amerika gezien, dus tijd om een bezoek te brengen aan de schitterende stad Las Vegas. Nadat je hier je ogen hebt uitgekeken, is het tijd om naar de eindbestemming te reizen: Los Angeles. Het is zeker een aanrader om naar het mooie strand te gaan of de stad te bezoeken om de bekende Hollywood letters te zien.

In Amerika zijn dus prachtige locaties die je kan bezoeken met de camper. Daarbij ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. Wat houd je nog tegen? Huur een camper of ga vouwwagens kopen en maak kennis met het fantastische Amerika.

Shoestring - Groepsreizen

Ook Marokko