Reizen

De beste rooftop bars en cafés in grote steden

assorted-color textiles hanging on roof

De beste rooftop bars en cafés in grote steden

Er is iets magisch aan het genieten van een drankje met een adembenemend uitzicht over de skyline van een grote stad. Rooftop bars en cafés worden steeds populairder en zijn een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de levendige sfeer van de stad. In dit artikel zullen we een kijkje nemen bij enkele van de beste rooftop bars en cafés in grote steden over de hele wereld.

Vroegboek Deals bij D-reizen

New York City

Als het gaat om rooftop bars, staat New York City bovenaan de lijst. De stad heeft een overvloed aan geweldige locaties waar je kunt genieten van een drankje met een spectaculair uitzicht. Enkele van de meest populaire rooftop bars in NYC zijn:

1. 230 Fifth: Gelegen in het hart van Manhattan, biedt 230 Fifth een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad, evenals comfortabele lounges en verwarmde iglo’s voor de koudere maanden.

2. The Press Lounge: Gelegen op het dak van het Ink48 hotel, biedt The Press Lounge een panoramisch uitzicht over de Hudson River en de skyline van Manhattan. Met een uitgebreide wijn- en cocktailkaart, is dit de perfecte plek voor een ontspannen avondje uit.

Londen

Londen staat bekend om zijn bruisende uitgaansscene en rooftop bars spelen daar zeker een grote rol in. Enkele van de beste rooftop bars in Londen zijn:

1. SushiSamba: Gelegen op de 38e verdieping van de Heron Tower, biedt SushiSamba een panoramisch uitzicht over de hele stad. Met een combinatie van Japanse, Braziliaanse en Peruaanse gerechten en cocktails, is dit de perfecte plek voor een unieke culinaire ervaring.

2. The Rooftop at The Trafalgar St. James: Gelegen in het hart van Londen, biedt The Rooftop een prachtig uitzicht op de iconische skyline van de stad. Met een uitgebreide cocktailkaart en comfortabele zitgelegenheid, is dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de stad van bovenaf.

Tokio

Tokio staat bekend om zijn bruisende nachtleven en rooftop bars zijn daar geen uitzondering op. Enkele van de beste rooftop bars in Tokio zijn:

1. New York Bar: Gelegen op de 52e verdieping van het Park Hyatt Tokyo, is New York Bar beroemd geworden door de film “Lost in Translation”. Met een prachtig uitzicht over de stad en live jazzmuziek, is dit de perfecte plek voor een onvergetelijke avond uit.

2. Andaz Tavern: Gelegen op het dak van het Andaz Tokyo hotel, biedt Andaz Tavern een spectaculair uitzicht op de stad en heerlijke cocktails. Met een ontspannen sfeer en comfortabele lounges, is dit de perfecte plek om te genieten van een drankje met vrienden.

Rome

Rome staat bekend om zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis, en rooftop bars bieden een unieke manier om de stad te ervaren. Enkele van de beste rooftop bars in Rome zijn:

1. Aroma: Gelegen op het terras van het Palazzo Manfredi hotel, biedt Aroma een adembenemend uitzicht op het Colosseum en de oude stad. Met een Michelin-ster restaurant en een uitgebreide wijnkaart, is dit de perfecte plek voor een culinaire ervaring.

2. The Court: Gelegen in het hart van Rome, biedt The Court een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Met een uitgebreide cocktailkaart en comfortabele zitgelegenheid, is dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het fantastische uitzicht.

Conclusie

Rooftop bars en cafés zijn een geweldige manier om te genieten van een drankje met een spectaculair uitzicht. Of je nu een panoramisch uitzicht over de skyline van New York City, Londen, Tokio of Rome zoekt, er zijn overal ter wereld geweldige locaties om te genieten van een drankje in de open lucht. Of het nu gaat om een romantische date, een avondje uit met vrienden of gewoon om te genieten van het uitzicht, rooftop bars en cafés zijn een geweldige toevoeging aan de uitgaansscene van elke grote stad.

Shoestring - Groepsreizen

Ook Marokko