Marokko

Van hippe cafés tot traditionele theehuizen: Tanger heeft het allemaal

Marokko Vakanties

Van hippe cafés tot traditionele theehuizen: Tanger heeft het allemaal

Tanger, gelegen in het noorden van Marokko, staat bekend om zijn bruisende culinaire scene. Van hippe cafés tot traditionele theehuizen, deze stad heeft voor ieder wat wils op het gebied van eet- en drinkgelegenheden.

Vroegboek Deals bij D-reizen

Hippe cafés

In de afgelopen jaren zijn er in Tanger tal van trendy cafés geopend, die een moderne twist geven aan de traditionele Marokkaanse koffiecultuur. Hier kun je genieten van heerlijke koffie, verse sappen en smakelijke snacks, terwijl je omringd wordt door een hippe en gezellige sfeer. Sommige cafés hebben zelfs een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, waardoor je optimaal kunt genieten van je kopje koffie.

Traditionele theehuizen

Naast de hippe cafés zijn er ook tal van traditionele theehuizen te vinden in Tanger. Hier kun je proeven van de beroemde Marokkaanse muntthee, vergezeld van heerlijke zoetigheden zoals baklava en amandelkoekjes. De theehuizen zijn vaak prachtig gedecoreerd met Moorse tegels en zijn de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de lokale sfeer.

Marokkaanse specialiteiten

Naast koffie en thee biedt Tanger ook een breed scala aan Marokkaanse specialiteiten, zoals tajine, couscous en pastilla. Deze gerechten worden vaak bereid volgens eeuwenoude recepten en zijn een must-try voor elke bezoeker van de stad. Daarnaast zijn er ook tal van internationale restaurants te vinden, die gerechten uit alle hoeken van de wereld serveren.

Kortom, Tanger is een waar paradijs voor foodies, met zijn diverse aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een hippe koffiebar of een traditioneel theehuis, in Tanger is er voor ieder wat wils.

Shoestring - Groepsreizen

Ook Marokko