Marokko

Wandel door de betoverende straatjes van Tétouan

Marokko Vakanties

Verken het charmante Tétouan

Tétouan, gelegen in het noorden van Marokko, is een stad die doordrenkt is van geschiedenis en cultuur. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Tétouan is het wandelen door de betoverende straatjes van de medina, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Ontdek de medina

De medina van Tétouan is een doolhof van smalle straatjes, kleurrijke huizen en levendige markten. Tijdens een wandeling door de medina zul je versteld staan van de prachtige Moorse architectuur en de vriendelijke lokale bevolking. Vergeet niet om af en toe even te verdwalen in de kronkelende steegjes, want juist daar ontdek je vaak de meest authentieke plekjes.

Vroegboek Deals bij D-reizen

Geniet van de lokale keuken

Na een ochtend vol verkenning is het tijd om te genieten van de lokale keuken. In de medina vind je talloze eetkraampjes waar je kunt proeven van heerlijke tajines, couscous en andere traditionele gerechten. Vergeet zeker niet om een kopje muntthee te drinken in een van de vele theehuizen, terwijl je geniet van het uitzicht op de levendige straten.

Ontmoet de ambachtslieden

Tijdens je wandeling door de medina zul je vele ambachtslieden aan het werk zien in hun kleine werkplaatsen. Van het bewerken van leer tot het beschilderen van aardewerk, er is van alles te zien. Neem de tijd om met de ambachtslieden te praten en leer meer over hun traditionele technieken en vakmanschap.

Een onvergetelijke ervaring

Een wandeling door de betoverende straatjes van Tétouan is een onvergetelijke ervaring die je onderdompelt in de rijke cultuur en geschiedenis van Marokko. Of je nu geïnteresseerd bent in architectuur, gastronomie of ambachtelijke kunst, de medina van Tétouan heeft voor ieder wat wils. Plan dus zeker een bezoek aan deze prachtige stad tijdens je reis naar Marokko.

Shoestring - Groepsreizen

Ook Marokko